top of page

                                              Flera tjänster samt pris hittar du under fliken Boka Direkt                                               

Kostrådgivning

Personlig kostrådgivning

695.-

Vid ett tillfälle träffas vi under 70 min och utgår ifrån dina mål, behov och förutsättningar. Vi kollar på hur du äter idag och vad vi kan göra för några förändringar för att du ska må som bäst. Vi kollar på vad vi egentligen är gjorda för att äta och hur maten påverkar både kropp och själ. Tillsammans gör vi de förändringar som krävs för att du ska komma dit du vill.

Personlig kostrådgivning,
5 gånger

2795:-

Vid 5 tillfällen under en period upp till max 6 månader träffas vi och gör tillsammans upp en plan för hur du ska må som bäst. Vi pratar om vad vi är gjorda för att äta och på vad som händer med kropp och knopp när vi stoppar rätt respektive fel mat i munnen.
Tillsammans kollar vi på vad som fungerar i din vardag och vad du måste undvika för att klara dig. Du får tips och trix längs vägen och material som ökar din förståelse och hjälper dig att nå dina mål. Vi träffas 60 min vid första tillfället och sedan 45 minuter resterande 4 gånger.

Uppföljning,

45 min.

500 :-

Behöver du eller känner du att du skulle vilja ha uppföljning, så finns det möjlighet att boka in enskilda uppföljningar på 45 minuter. Vi träffas  och går igenom det som fungerar eller om det behövs ändra på något, vilka fällor du har fastnat i och hur du hamnade där. Eller så behöver du ny motivation och inspiration?

Mejl,

10 stycken

1000:-

Om du skulle känna att du behöver lite mera stöd, extra motivation eller så har du frågor under tiden vi träffas eller efter avslutad rådgivning. Då är ett mejlpaket det perfekta stödet. Vi bokar in dagar och jag svarar på bestämd tid.

 KostGajden

2000:-

Är ett färdigt koncept framtaget av kostexperten och kokboksförfattaren Anna Hallén.

Kursen är uppdelad på 6 x 1,5 timme varje vecka. Vi kan träffas hemma hos mig eller hos någon av de deltagaren som lånar sitt vardagsrum. Vid varje tillfälle skapar vi en större förståelse för hur kroppen fungerar, sjukdomar och kostens betydelse för vår hälsa.  Kursen tar upp naturlig glutenfri lågkolhydratkost med naturliga fetter, den kost vi är designade för att äta. 

Med  KostGajden får du kunskap för att förändra din livsstil och hälsa. Allt material ingår för komplett kurs.

Övriga Tjänster

  Reiki healing behandling
   /distans

495:-

Vad är Reiki?
Reiki är det japanska ordet för healing. Det vi i väst generellt menar med Reiki är en gammal buddistisk tradition som återupptäcktes av den japan vid namn Usui Mikao för 100 år sedan. Han förde sina kunskaper vidare, och de har idag spridits över hela världen och har flera miljoner användare.
Reiki är inte knutet till en speciell religion, kultur eller livsåskådning, utan är helt enkel en metod för att känna av och använda den livsenergi som allting i grund och botten består av. Dels för att jobba med sig själv, sin själsliga utveckling, sitt sätt att se på och förhålla sig till sin omgivning utifrån ett kärleksfullt och konstruktivt perspektiv, det är det främsta och viktigaste arbetet med Reiki. Men också att hjälpa andra med samma sak genom att ge behandlingar, då man är en kanal för energin.
Viktigt att veta är att Reiki Healing inte är för att ersätta konventionell skolmedicinsk vård. Det här är ett komplement. Är man sjuk skall man kontakta en läkare för en diagnos och eventuell medicinering.

bottom of page