top of page
Image by engin akyurt

Mina Erbjudanden

Services : Services

Kost-och livstilsrådgivning

Våra livsstil har förändrats och utvecklats i takt med samhällets utveckling och krav. Problemen uppstår när kroppen och hjärnan inte hänger med i dessa svängningar i vårt samhälle. Då skapas stress, vi äter ohälsosam och glömmer att ge oss tid för återhämtning. Dessa faktorer bryter sakta ner oss och det skapar obalanser i vår kropp och hjärnan.

Dessa obalanser är kroppens och hjärnans sätt att dra till sig vårt uppmärksamhet men om du inte stannar upp och lyssnar efter då är det risk att du blir sjuk. Priset för att ”komma tillbaka” kan bli dyrt, långsamt och påfrestande.

 

Jag kan hjälpa dig genom att kartlägga din situation och skapa en kost- och livsstilsplan för att du ska hitta din balans, som passar dig. Vi jobbar i ditt eget takt och fokuserar på det som du tycker att det är viktigt just nu.

Stresshantering

Vårt varningssystem (stressystem) är gjord för att rädda oss i de farliga stunderna, när tigern kommer och attackerar oss, då är kroppen förberedd för att slåss, fly eller spela död.

Vår tidens ”tiger” är vår livsstil, våra krav både på jobbet och vårt privatliv. Vi pressar oss själva på att fixa och trixa och glömmer vårt att vi ska ha tid för återhämtning.

Med hjälp av mindfulnessövningar, andningsövningar och metoden ACT, lär du dig att hantera stressen, att lägga tid på rätt saker och lära dig hur viktigt är det med återhämtning.

Kurser & Föreläsningar

I dessa tider har vi möjligheten att träffas på nätet utan att behöva åka och planera för mycket. Du har möjligheten att gå mina kurser/föreläsningar digitalt.

En kurs om hälsa Kursen om hälsa är en enkel och lätt kurs, som gör att vi med små förändringar, kan få en bättre hälsa. Meningen är att den nya livsstilen ska hålla livet ut. Kursen berör fyra områden: Vila, Kost, Rörelse och Sömn.

– KostGajden Det är ett färdigt koncept framtaget av kostexperten och boksförfattaren Anna Hallén. Med KostGajden får du kunskap för att förändra din livsstil och hälsa. Allt material ingår för komplett kurs. Längden på kursen är sju veckor.

bottom of page